Var ska man fira midsommar om inte i Dalarna?
Även i år har vi tagit oss upp till Tallhed för att fira midsommar med likasinnade. 29 superduktiga juniordragster förare kvalade in under fredagen och lördagen. Kvalen gick bra och Felicia slutade på 15:e kvalplats med en reaktion på 0,02 sekunder! 
På söndag morgon när vi skulle varmköra motorn gick vevaxeln av!!! Med bara 30 minuter till start blev det bråttom att byta till reservmotorn. Patrik Lind som tidigare kört juniordragster kom och hjälpte till med motorbytet. Patrik L hade hörselkåpor med radio på sig och kunde berätta för oss att ”Nu sjunger de nationalsången” och ”nu har andra paret kört”. Vid det laget var vi färdiga för att provstarta...
Provstarten gick bra och vi mer eller mindre kastade upp junioren på släpet bakom golfbilen och körde ner mot start. Felicia spändes fast och vi rullade fram i linekön. Vi har ingen aning om hur motor ska gå men Felicia väljer att ändra sitt dailin till 8:10 och bromsa om hon behöver. När vi startar upp precis innan start börjar förgasaren läcka methanol och brandmannen kommer springandes med släckaren i högsta hugg. Vi får stänga av och tvingas inse att vi får stå över första eliminerings rundan och därmed ge bort vinsten till motståndaren. 
Precis innan finalerna körs får vi chans att provköra en runda och då kör Felicia prick 8:10!
 


 

TEAM SPONSOR

Login in/ut

Besöksstatistik

I dag
I går
Denna vecka
Den här månaden
Alla dagar
40
114
154
2711
58942
Din IP: 3.237.71.23
2020-09-22 06:38