Familjens stora hobby är Dragracing...
Felicia och Linus Vinnare av Winter Nationals 2021!

I onsdags begav vi oss upp till Eksjö för att hälsa på bussen som står på verkstaden med trasig växellåda. Vi tömde allt vi kunde komma på att vi skulle kunna behöva under resten av sommaren. Sedan fortsatte vi mot Mantorp och DragFestival där Felicia ska tävla med sin juniordragster.
Torsdagen regnade nästan bort helt och när vi äntligen fick köra en runda så gick bilen inte alls som den ska. Felicia fick slå av motorn långt innan mål. Felsökning pågick under större delen av kvällen men utan att vi hittade något. Vi misstänker att motorn har en läcka någonstans där den drar in luft. Vi provade att byta förgasare och motorn började låta bättre.
Fredagen började med att en av de första bilarna körde över kablarna till tidtagningen vilket ledde till flera timmars väntan på att tekniker skulle reda ut skadorna.
När vi äntligen fick rulla fram mot start var klockan redan efter 18. Rundan blev betydligt bättre med en sluttid på 8,11sekunder men det behövs fortfarande lite justeringar för att Felicia ska kunna köra 7,90 sekunder. Nu hoppas vi på att lördagen ska bjuda på fler kvalrundor så att vi kan reda ut var i motorn problemen sitter.TEAM SPONSOR

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.