Familjens stora hobby är Dragracing...
Felicia och Linus Vinnare av Winter Nationals 2021!

Äntligen så blev det kört i Vårgårda igen och givetvis måste man passa på att åka till Liseberg när man är där. Massor av karuseller, diverse berg-och-dalbanor och givetvis flum-ride han vi med. Teamets yngsta medlem Saga tyckte att karuseller med lite mer fart var roligast och hon var väldigt nöjd med att farfar vann ett stort toblerone.
Detta år var det bara Felicia som tävlade med sin junior dragster i klassen ”Junior PRO”.
Vädret har inte varit det bästa under fredagen och lördagen men det har varit desto trevligare att hinna med att träffa alla underbara vänner från alla håll i Sverige. Felicias bil har gått bra hela helgen och vi har fått chansen att prova lite olika setup på bilen. Inför andra kvalrundan blev det någon teknisk miss med tidtagningen och enligt tidkortet har felicia kört 5,26 sekunder med en sluthastighet på 646km/h!! Söndagen bjöd på strålande sol och många bra rundor så nu bär det av hemåt, trötta och nöjda.
TEAM SPONSOR

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.