Så kom äntligen en tävling där båda barnen fick köra. Fortfarande får ingen publik komma så läktarna gapar tomma. Lördagen bjöd på strålande sol men en hel del blåst och motvind. På söndagen kom det regn av och till men vi lyckades ändå köra färdigt tävlingen.
Mercan är fortfarande inte helt klar trots att vår nya sponsor jobbar nästan dygnet runt för att få de nya tankarna klara. Stor eloge till alla som kämpar på för vår skull!
Linus fick än en gång hoppa in i vår gatbil och köra ner till banan för att byta däck inför tävlingen. Det verkar inte spela någon roll vilken bil han sätter sig i, han levererar varje gång. Det var ett otroligt tajt startfält och det var inte en elimineringsrunda som var given i förväg. Med bara några tusendels sekunder i marginal gick Linus vidare till final. Han visste att motståndet var tufft och att marginalerna var små. Med en tjuvstart på 0,025 slog Linus tyvärr ut sig själv och slutade på andra plats. Felicia har detta året haft väldigt bra och jämna reaktionstider men på denna tävling kvalade man på dail-in. Det betyder att man i förväg berättar vilken tid man tror man ska köra och sedan gäller det att köra så nära den tiden som möjligt. Men kör man snabbare än den tid man bestämt så blir rundan ogiltlig, det kallas för breakout.
Felicia lyckades placera sig som kval 3:a. Hon gick vidare till kvartsfinal där både hon och motståndaren körde breakout, det är då den som kört har minst breakout som vinner. Det skilde 0,02 sekunder vid mållinjen till motståndarens fördel så Felicia förlorade.Linus har under året blivit pappa och hans dotter Saga var med och hejade på sin pappa, särskilt mycket hade hon att säga när det var dags för däckbyte innan hemfärden.

      TEAM SPONSOR

Login in/ut

Besöksstatistik

I dag
I går
Denna vecka
Den här månaden
Alla dagar
74
82
156
74
66279
Din IP: 3.238.107.166
2020-12-01 13:21