Efter en underbar vecka på Pite havsbad med massor av bad och härliga kvällar har vi nu åkt vidare. 
Sista tävlingen på Norrland turen är på Skellefteå Drive Center i Fällfors.
Vi hittade en bricka som gett vika på kopplingen vilket gjorde primären inte linade mot sekundären. Samt att en rulle hade lossnat i sekundären. Detta gjorde att dragstern gick långsamt i Piteå. Vi passade på att byta remmen också när vi ändå hade kopplingen av. 
Första kvalrundan ut gick bilen jätte långsamt så nu justeras det för fullt. 
Efter lite justeringar gick bilen jämna tider igen och Felicia kvalade på 7:e plats med en reaktion på 0,022 sek i ett super tight startfält. 
Första rundan i elimineringen vann Felicia trots att bilen gick dåligt igen. I andra omgången förlorade hon eftersom bilen gick ytterligare sämre, faktiskt sämre än den någonsin gjort. Så nu väntar ett leek down test när vi kommer hem för att utreda var problemet ligger. 

Vi har haft en underbar resa genom nästan hela landet. Vi började med midsommar i Orsa, Emma gjorde därifrån en ”avstickare” till Kebnekaise medan resten av gänget åkte till leksand. Från leksand åkte gänget vidare till Sundsvall där Emma möttes upp. I samlad trupp åkte vi vidare till Piteå och fick bo på gubbis hos ”big bad Rolf” & co som visade en otrolig gästfrihet och service! Från Gubbis till banan utanför Piteå och sedan till Pite havsbad för en veckas semestermys. Avslutade gjorde vi i Fällfors och nu har vi påbörjat den långa resan hem. 

Ett stort tack till alla som varit med och på olika sätt gjort vår tur till en oförglömlig resa!
Extra tack till Gun-britt, Kerstin och Thomas för all hjälp!TEAM SPONSOR

Login in/ut

Besöksstatistik

I dag
I går
Denna vecka
Den här månaden
Alla dagar
82
237
480
2119
90295
Din IP: 3.238.95.208
2021-09-17 21:36