Även i år åkte vi till Vårgårda dragway redan på onsdagen för att på torsdagen ta en tur till Liseberg med alla juniorer. Detta året hade vi bokat en stor buss som hämtade oss på flygfältet och körde oss hela vägen till Liseberg och tillbaka igen. Torsdagen väder hade kanske kunnat vara lite bättre men tack vare regnet var det inga köer till åkattraktionerna så vi hann med flera turer i Valkyria, balder, helix och flummride. Trötta och belåtna vände vi tillbaka till Vårgårda för besiktning och anmälning.
Fredagen bjöd på sol och vind och vi fick kört en massa.
Linus som körde sönder turbinen tidigare i vår hade fått en ny turbin i bilen som stallade alldeles för högt. Redan efter 4 meter växlade bilen upp i tvåan och låg sedan på övervarv hela vägen till mål. Efter tre rundor gav han upp och valde att lasta bilen.
Felicias bil gick som den skulle och hon fick till en reaktion på 0,03 sekunder men det räckte inte långt i den hårda konkurrensen. Hon slutade på kvalplats 14!

    

Lördagen regnade bort och kl. 14 meddelades att tävlingen avbröts utan att någon eliminering körts.
Så vi packade ihop och körde inom Kungsbackas outlet på vägen hem.Under vintern har vi fått hjälp av Finn att ta fram en logga till vårt team och i helgen fick vi chansen att använda våra nya teamkläder.


TEAM SPONSOR

Login in/ut

Besöksstatistik

I dag
I går
Denna vecka
Den här månaden
Alla dagar
62
82
144
62
66267
Din IP: 3.238.107.166
2020-12-01 12:40